RNF Renovatiewerken aannemers Hasselt poutrellen en grondwerken graafwerken verbouwingen

Bij RNF renovatiewerken de aannemer uit Hasselt, begrijpen we dat geen enkel terrein hetzelfde is.
Voor uw graafwerken gaan wij een stap verder.

Het vraagt soms een specifieke aanpak om aan uw grond- en graafwerkeisen te voldoen. Onze troef is onze compacte kraan die ontworpen is om zelfs de meest beperkte ruimtes te betreden. De breedte van een standaard deuropening is voor ons reeds voldoende. Hierdoor kunnen we efficiënt en effectief werken, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Waarom kiezen wij voor onze compacte kraan?

RNF Renovatiewerken aannemers Hasselt poutrellen en grondwerken graafwerken verbouwingen
  • Toegankelijkheid: Onze kraan is compact en wendbaar, waardoor we gemakkelijk toegang hebben tot moeilijk bereikbare gebieden, zoals achtertuinen, smalle steegjes en andere beperkte ruimtes.
  • Efficiëntie: Dankzij de precisie en veelzijdigheid van onze kraan kunnen we de grond- en graafwerken uitvoeren met minimale verstoring van de omgeving. Dit vertaalt zich in snellere projectafhandeling en lagere kosten.
  • Veelzijdigheid:  Of het nu gaat om het graven van sleuven of het graven van volledige oppervlaktes, onze kraan kan het breed scala aan taken aan. De veelzijdigheid maakt het de ideale keuze voor diverse projecten.

Wij zetten onze kraan voor u in, voor de volgende diensten:

  • Grondverzet: Wij zorgen voor het verplaatsen en egaliseren van grond, waardoor uw terrein klaar is voor verdere bouwwerkzaamheden.
  • Funderingswerken: Onze kraan is perfect voor het graven van funderingssleuven, zelfs in ruimtes met beperkte toegang.
  • Tuinrenovaties: Of u nu een nieuwe tuin ontwerpt of uw bestaande tuin renoveert, onze kraan helpt bij het creëren van de perfecte buitenruimte.
  • Leidingwerken: Wij assisteren bij het graven van sleuven voor leidingen en rioleringssystemen, met precisie en minimale verstoring.
RNF Renovatiewerken aannemers Hasselt poutrellen en grondwerken graafwerken verbouwingen

Bent u op zoek naar betrouwbare en efficiënte grond- en graafwerken? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw project tot een succes te maken, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

Contacteer ons via mail: info@rnf-renovatiewerken.be of telefonisch: +32 498 11 73 35

Ontdek de mogelijkheden van onze compacte kraan en laat ons u helpen bij het realiseren van uw grond- en graafwerken, waarbij toegankelijkheid en efficiëntie voorop staan.

Bent u op zoek naar meer foto’s van onze voltooide projecten? Aarzel dan niet om zeker een kijkje te nemen op onze sociale media kanalen:

Facebook en Instagram