Badkamerrenovaties

Badkamerrenovaties

Niet iedereen heeft de luxe van 2 badkamers of toiletten te hebben. Daarom is het zeer belangrijk dat een badkamerrenovatie zeer snel en efficiënt uitgevoerd wordt om de klant zo min mogelijk te belasten.

Dankzij onze ervaring en het feit dat we alles zelf coördineren, zorgen we ervoor dat uw renovatie snel en adequaat verloopt.

Een badkamerrenovatie is een huis renoveren in het klein: er komen bijna evenveel vakmensen aan te pas, denk maar aan sanitair, elektriciteit, vloeren, gyproc, schilderen enz. Het is dus van groot belang dat deze vaklui elkaar goed opvolgen en samenwerken. Doordat wij altijd met dezelfde onderaannemers werken (voor elektriciteit en sanitair) en zelf de rest van het werk uitvoeren kan dit op de kortst mogelijke tijd gebeuren. De klant heeft ook maar één aanspreekpunt, voor al de rest zorgen wij.

Wij geven ook deskundig advies bij het inrichten van uw badkamer, er wordt overleg gepleegd en u krijgt een plan en 3D tekening zodat u een duidelijk zicht heeft van wat er gaat gebeuren. Door de jaren heen is dit één van onze specialiteiten geworden.